Voor informatie, vragen en aanmeldingen:

Tel.: 06-123 11 907
Mail: info@nex2next.nl

Binnen 24 uur een reactie

Praktische informatie

Ondersteuning door Nex2Next is gratis, je hebt geen indicatie nodig.
Onze telefoonlijn is niet 24/7 bemand, maar als je een bericht achterlaat word je altijd binnen 24 uur teruggebeld. We gaan dan samen met jou op zoek naar de ervaringsdeskundige die het beste bij jou past. We kijken naar je problematiek, maar ook naar leeftijd, geslacht, belevingswereld en jouw specifieke vragen, problemen en wensen.
Als we een match gevonden hebben teken je een Toestemmingsverklaring.
Onze ervaringsdeskundigen zijn gebonden aan een strikte Geheimhoudingsverklaring. Wat er vervolgens gebeurt is voor iedereen verschillend, omdat ieders uitdagingen en wensen anders zijn. Onder het kopje ervaringsverhalen kun je een paar voorbeelden lezen.
Nex2Next is actief in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Nex2Next is niet gebonden aan (maar werkt wel samen met) zorginstellingen en gemeenten.
Of je nu zorg krijgt of niet, je kunt altijd een beroep doen op de ondersteuning van een ervaringsdeskundige.

Onze uitgangspunten op een rijtje:

 • Je meldt je zelf aan bij Nex2Next. Een ander kan dat niet voor jou doen. Natuurlijk kan een professionele hulpverlener je wel ondersteunen bij het leggen van het eerste contact.
 • Na aanmelding neemt Nex2Next binnen 24 uur contact met je op.
 • Je hebt géén indicatie, geen verwijzing, nodig.
 • Nex2Next behandelt niet en verleent geen zorg. Nex2Next ondersteunt door de inzet van opgeleide ervaringsdeskundigen. Het is niet de ervaringsdeskundige die weet wat goed voor jou is: jijzelf weet als geen ander wat goed is voor je!
 • Er vindt door Nex2Next alleen een terugkoppeling plaats naar derden als jij daar uitdrukkelijk om vraagt of mee instemt.
 • De ondersteuning door Nex2Next is altijd geheel gratis.
 • De enige voorwaarde die Nex2Next stelt is dat je woont in ‘s-Hertogenbosch of de regio Meierij of Bommelerwaard.
 • Jij bent altijd de regisseur van je eigen proces van herstel. Jij ontwerpt en beheert het hersteltraject, stelt dat zo nodig bij en voert dat uit, daarbij ondersteund door de ervaringsdeskundige.
 •  Jij “doet het werk”, de ervaringsdeskundige ondersteunt.
 • Je gegevens worden door Nex2Next digitaal opgeslagen, je wordt hiervoor gevraagd een toestemmingsverklaring te tekenen. Je hebt altijd recht op inzage in de opgeslagen gegevens. Op jouw verzoek worden jouw gegevens na de ondersteuning (behalve man/vrouw, geboortedatum, woonplaats en contactduur) verwijderd.
 • Nex2Next verleent zelf geen ondersteuning op medisch, juridisch, justitieel of financieel, maar beschikt wel over een uitgebreid netwerk (regionaal en landelijk) waar – als jij dat wilt – een beroep op kan worden gedaan.